Prekių katalogas

Virtuvės vamzdžių valiklis Mellerud, 1l

  • Virtuvės vamzdžių valiklis Mellerud, 1l

    Kodas: 200021156
    10.50 
    Likutis: 5 vnt.
    Į krepšelį 
  •  

    • Tirpdo sunkiai pašalinamus vamzdžių ir nuotekų vamzdžių kamščius
    • Kovoja su nemaloniais kvapais
    • Tinka metaliniams ir plastikiniams vamzdžiams
    • Ypač gerai tinka virtuvės kriauklėms, kriauklėms ir jų nutekamiesiems vamzdžiams
    • Lengva naudoti 

     

    Pašalina kamščius bei įsisenėjusias nuosėdas, atsiradusias dėl maisto ir ploviklių likučių, riebalų, celiuliozės ir kt. tualeto kanalizacijose ir vamzdžiuose, taip užtikrindama higienišką švarą, ypač virtuvės patalpose. Reguliariai naudojant, priemonė apsaugo nuo užsikimšimo ir nemalonių kvapų. Tinka visiems metaliniams ir plastikiniams vamzdžiams ir kanalizacijai, nes naudojimo metu nesusidaro šiluma. Galima naudoti tiek virtuvės , tiek vonios kriauklėse, praustuvuose, dušuose ir voniose. Patarimas: taip pat gali būti naudojamas nešvarumams, spalvos pakitimams ar riebalų pėdsakams pašalinti nuo sienų ir grindų plytelių ar dušo užuolaidų, taip pat nuo giliai įsišaknijusių nešvarumų vamzdžių sujungimo srityse. 

     

    NAUDIOJIMAS

    Susikaupusių likučių pašalinimas iš kanalizacijos vamzdžių: į vandens nutekėjimo angą įpilkite apie 250 ml ir palikite 1 valandai. Kruopščiai nuplaukite karštu vandeniu. Jei reikia, padidinkite dozę ir palikite nakčiai. Kvapo prevencijai kanalizacijoje: reguliariai įpilkite apytiksliai 100 ml į kanalizaciją ir palikite kelioms valandoms, geriausia per naktį. Valymui: praskieskite 125 ml 5 l vandens arba tiesiogiai tepkite nešvarius arba valomus paviršius ir palikite veikti bent 15 minučių. Visada nuplaukite švariu vandeniu. 

    DĖMESIO

    Nenaudokite plytelėms su pažeista glazūra ar jautriu dekoru, nes galimas spalvos pakeitimas. Produkto sudėtyje yra baliklio, todėl saugokite tekstilę ir baldus nuo purslų. Laikykite ir transportuokite vėsioje, tamsioje vietoje, vertikalioje pozicijoje.